Sylwester w hotelu Amber – WYPRZEDANY
Hotel Amber zaprasza na wieczór sylwestrowy i przywitanie Nowego Roku. Tym razem zabawę zaplanowaliśmy w trzech klimatycznych salach na dwóch piętrach hotelu. Imprezę rozpoczniemy od urozmaiconej i bogatej kolacji w formie bufetów: ciepłego, zimnego i słodkiego.
W górnej sali posiłek umili muzyka serwowana przez DJ’a Darka. Natomiast w sali dolnej zabawę taneczną poprzedzi nastrojowy koncert duetu Twilight Melodies złożonego z wokalistki Marii Klamann i muzyka Piotra Fiłonowicza. Następnie artyści zwolnią miejsce na parkiecie dla naszych gości, a znane wszystkim przeboje prezentować będzie Lawendowa DJ’ka.
W tym roku przewidzieliśmy również trzeci parkiet taneczny, w oranżerii. Tam dominować będzie muzyka elektroniczna w formie Silent Party. Krótko mówiąc każdy powinien znaleźć coś dla siebie, ponieważ jak zwykle podczas Sylwestra w Hotelu Amber pomiędzy salami i parkietami będzie można swobodnie się przemieszczać.
Cena biletu na imprezę sylwestrową wynosi 450 zł za osobę. W cenie tej wliczone jest prywatny stolik i butelka wina na parę, zamienna na butelkę 0,5 l wódki Wyborowej.
Poniżej menu przygotowane przez naszego Szefa Kuchni:
BUFET CIEPŁY:
- łosoś w czarnym sezamie na szpinaku
- filet z sandacza z sosem rakowym
- noga z kaczki pieczona z pomarańczami
- filet z indyka w szynce parmeńskiej gotowany w kremowym sosie z cukinią
- bataty zapiekane z fetą oraz granatem (wege)
- frykadelki warzywne ( wege)
- medaliony szpinakowe (wege)
- brokuły z masłem i migdałami prażonymi
- marchewka baby glazurowana z sezamem
- kulki ziemniaczane
ZUPY:
- krem z kalafiora z oliwą truflową i diablotką z ciasta francuskiego
- pikantna zupa meksykańska z wołowina
ZAKĄSKI ZIMNE:
- perliczka nadziewana figami w szynce parmeńskiej
- pierś z kaczki w delikatnej galarecie z żurawiną
- boczek pieczony z orientalnymi warzywami
- pasztet z dzika z gruszką marynowaną
- polędwica wołowa pieczona na różowo z oliwą z oliwek oraz z serem Grana Padano
- rolada drobiowa z pomidorami suszonymi i szpinakiem
- tymbaliki drobiowe
- łosoś w zalewie migdałowo- rodzynkowej
- tatar ze śledzia z cebulą i ogórkiem konserwowym
- śledzie w sosie pomidorowym
- krewetki maślano – cytrynowe na rukoli z mango
- kalmary w złocistym cieście z dipami
- carpaccio z buraka z wędzonym twarogiem i winogronami
- tartaletka z musem pomidorowym
- sałatka cytrusowa z krewetkami w cieście ziemniaczanym
- sałatka z kurczakiem i ananasem
- sałatka ziemniaczana z chorizo i kaparami
BUFET SŁODKI:
- wybór słodkich tart ( migdałowa, czekoladowa, wiśniowa, pomarańczowa)
- creme brulle
- mini eklerki
- makaroniki
- ciasto czekoladowe z wiśniami
- sernik z malinami
- tiramisu
DANIA CIEPŁE PO 24:00
- zupa tajska
- żeberka w marynacie Jack Daniels
- ragout z dzika
- ziemniaki opiekane z ziołami
- bukiet salat z sosem winegret
Nie wyrażamy zgody na wnoszenie własnych artykułów spożywczych na imprezę. Na wieczór sylwestrowy obniżamy ceny alkoholi w naszym barze.
Cena 450 zł / osobę.
Kontakt:
Paulina: 538153192
Michał: 510046505
Odbiór biletów po dokonaniu pełnej płatności w recepcji hotelu Amber.
Płatność do 8 grudnia. Gotówką, lub kartą w recepcji.
Przelew na konto: Nr rachunku: 70 1090 1098 0000 0001 2408 8572
Nazwa: ABC Sp. z o.o.
Adres: ul. Powstańców Warszawskich 45, 80-165 Gdańsk
(w tytule proszę podać nazisko na jakie dokonano rezerwacji)