Sylwester 2019/2020
Cena 300zł/os
MENU
Bufet dań gorących
- Polewka orientalna z wieprzowiną teriyaki
- Polędwiczka wieprzowa w bekonie a’la Tornedos na sosie estragonowym
- Zraziki wieprzowe z kiszoną kapusta w sosie z leśnych grzybów
- Eskalopki z indyka zapiekane z mozzarellą i zielonym pomidorem na grillowanej cukinii
- Filet z pstrąga tęczowego z prażonymi na maśle migdałami
- Tortelini w sosie serowym
- Gratena ziemniaczana
- Bukiet warzyw z orzechami
- Gnocchi szpinakowe
- Wybór sałat z warzywami sezonu i winegretem
Słodki bufet
- Mini bankietówki
- Tarty na trzy sposoby
Bufet zakąsek zimnych
- Mięsa pieczyste z marynatami (kaczka sou-vide, rostbef z musem chrzanowym, karkówka
peklowana, pasztet w kruchym cieście) - Wybór terin pod glazurą
- Pierś kukurydziana z musem migdałowo-grzybowym
- Tatar z matiasa z marynowanym burakiem z chrustem bazyliowym
- Wegańska roladka z cukinii z suszonym pomidorem, humusem
- Sałatka meksykańska z krewetkami i sosem tysiąca wysp
- Sałatka z tuńczykiem i czarnym sezamem
Po północy
- Golonki peklowane podane na bigosie wegańskim
- Pierogi domowe na sosie borowikowym
- Pieczone ziemniaki z ziołami i czosnkiem
Pakiet napoi:
- Kawa, herbata, gorąca czekolada (bez ograniczeń)
- Soki owocowe b/o
- Woda mineralna z miętą i cytryną b/o
- 0,5l wódki na Parę wymienne na butelkę wina domowego
Dodatkowe informacje:
- Imprezę prowadzi DJ
- Bezpłatny dostęp do FOTOBUDKI
- Rezerwacje: 534-808-604 / 510-046-505 / restauracja@amber-hotel.pl
- Gwarancją rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 50% wartości