Sylwester 2019/2020
Cena 300zł/os
MENU
Bufet dań gorących
- Polewka orientalna z wieprzowiną teriyaki
 - Polędwiczka wieprzowa w bekonie a’la Tornedos na sosie estragonowym
 - Zraziki wieprzowe z kiszoną kapusta w sosie z leśnych grzybów
 - Eskalopki z indyka zapiekane z mozzarellą i zielonym pomidorem na grillowanej cukinii
 - Filet z pstrąga tęczowego z prażonymi na maśle migdałami
 - Tortelini w sosie serowym
 - Gratena ziemniaczana
 - Bukiet warzyw z orzechami
 - Gnocchi szpinakowe
 - Wybór sałat z warzywami sezonu i winegretem
 
Słodki bufet
- Mini bankietówki
 - Tarty na trzy sposoby
 
Bufet zakąsek zimnych
- Mięsa pieczyste z marynatami (kaczka sou-vide, rostbef z musem chrzanowym, karkówka
peklowana, pasztet w kruchym cieście) - Wybór terin pod glazurą
 - Pierś kukurydziana z musem migdałowo-grzybowym
 - Tatar z matiasa z marynowanym burakiem z chrustem bazyliowym
 - Wegańska roladka z cukinii z suszonym pomidorem, humusem
 - Sałatka meksykańska z krewetkami i sosem tysiąca wysp
 - Sałatka z tuńczykiem i czarnym sezamem
 
Po północy
- Golonki peklowane podane na bigosie wegańskim
 - Pierogi domowe na sosie borowikowym
 - Pieczone ziemniaki z ziołami i czosnkiem
 
Pakiet napoi:
- Kawa, herbata, gorąca czekolada (bez ograniczeń)
 - Soki owocowe b/o
 - Woda mineralna z miętą i cytryną b/o
 - 0,5l wódki na Parę wymienne na butelkę wina domowego
 
Dodatkowe informacje:
- Imprezę prowadzi DJ
 - Bezpłatny dostęp do FOTOBUDKI
 - Rezerwacje: 534-808-604 / 510-046-505 / restauracja@amber-hotel.pl
 - Gwarancją rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 50% wartości
 
				
					
					
				
					
				
					
				
					
				
					
				
					
				